Näkökulma

Santtu Rothsten Arkkitehtipalvelun aluejohtajaksi

Suomen suurin arkkitehtitoimisto sai rautaisen ammattilaisen Etelä-Suomen vetäjäksi.

Pitkän uran suunnittelijana ja toimitusjohtajana arkkitehtitoimistoissa tehnyt arkkitehti Santtu Rothsten on aloittanut Arkkitehtipalvelu Oy:n Etelä-Suomen aluejohtajana.

Viime aikoina useissa alan kilpailussa menestystä niittänyt Arkkitehtipalvelu on vahvalla kasvu-uralla. ”Kasvu edellyttää jatkuvaa uudistumista ja vahvistumista, toisaalta kasvun mahdollisuudet on pystyttävä turvaamaan järkevästi”, kertoo Arkkitehtipalvelun toimitusjohtaja Juha Pakarinen. ”Eniten kasvavat Etelä-Suomen toimintomme saavat nyt Santun myötä arvoisensa veturin; olemme iloisia, että saimme hänen kaltaisensa huippuammattilaisen riveihimme.”

Rothsten itse näkee uuden työnsä erinomaisena mahdollisuutena päästä tekemään yhteistyötä sekä omien osaajien että asiakkaiden kanssa. ”Aidosti tarkoituksenmukaisimmat ratkaisut syntyvät arkkitehtuurissa silloin, kun päästään pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja yhdessä asiakkaan kanssa”, Santtu Rothsten korostaa. ”Arkkitehtipalvelu ei ole pelkästään Suomen suurin alan toimisto, vaan myös monimuotoisin ja kiinnostavin. Odotan innolla mahdollisuutta lyödä kädet syvälle multaan ja perehtyä niin nykyisten kuin uusien asiakkaittemme tarpeisiin perin pohjin.”

Arkkitehtipalvelun hallituksen puheenjohtaja ja osakas Tero Wéman korostaa, että jatkuva kehittymisen asenne on tärkeää, kun halutaan varmistaa laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu myös tulevaisuudessa.

”Kysynnän mukana laajeneva toiminta edellyttää vahvaa organisaatiota – vain siten päästään hyödyntämään voimavarat optimaalisesti”, Wéman painottaa. ”Tällä alalla onnistuminen edellyttää yhtäaikaista luovuutta, uudistumiskykyä ja kustannustietoutta. Santun kokemus, luonne ja kyvykkyydet tukevat tätä ajatusmallia erinomaisesti. Etelä-Suomesta on nyt alkanut Arkkitehtipalvelun organisaatiouudistus, jolla vastaamme tulevaisuuden kasvunäkymiin entistäkin paremmin.”