Oulu

toimistopäällikkö Ouluun

Nykyisen toimistopäällikkömme siirtyessä yrityksemme sisällä uusien tehtävien pariin, etsimme Oulun tiimiimme toimistopäällikköä, joka jakaa kanssamme yhteisen tahtotilan: halun edistää laadukasta arkkitehtisuunnittelua ja yhteistyötä yhdessä Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista – tila ja kohtaaminen kerrallaan.

Uskomme, että panostamalla ihmisten hyvinvointiin syntyy motivaatio ja aito halu sitoutua yhteiseen tekemiseen. Antamalla vapautta rohkeille visioille ja vastuuta toteutukselle syntyy yhteisen onnistumisen tiloja, joissa jokaisen on helppo olla luova.

Toimistopäällikön tehtävässä saat vapauden ja vahvan tuen edistää toimistomme toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkymiä. Johdat menestyksekkään alun saanutta Oulun toimistoamme, hoidat asiakkuustyötä sekä vastaat työmme laadusta ja tuloksesta. Arvostamme arkkitehdin tutkintoa, vankkaa kokemusta pääsuunnittelijan tehtävistä sekä liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä työotetta. Olet etsimämme henkilö, kun omaat vahvan arkkitehtonisen silmän ja olet innostunut itsenäisestä kehittämistyöstä. Sinulla voi olla taustaa vastaavista tehtävistä, tai halu ottaa seuraava askel urallasi.

Jätämme jälkemme suomalaiseen elämänlaatuun ja arkkitehtuuriin aina Helsingistä Ouluun. Moniammatillisen tiimimme ja monipuolisen hanketarjontamme ansiosta arkkitehtipalvelulaiset saavat mahdollisuuden erikoistua ja kehittyä suunnittelijoina motivoivassa työyhteisössä – omaa urapolkuaan astellen. Keskinäinen arvostus, avoin ilmapiiri ja työhyvinvointi ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Ota yhteyttä – keskustellaan avoimista työmahdollisuuksista henkilökohtaisesti ja luottamuksella.

hae tehtävää

toimistopäällikkö Ouluun

hakijan tiedot

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB.