Näkökulma

Kankaan Arkille myönnettiin vuoden 2022 AVOin kaupunkiympäristö -tunnustus 

Jyväskylän kaupunki myöntää vuosittain tunnustuksen vetovoimaista ja kestävää rakentamista tai viihtyisää ympäristöä edistävälle teolle, taholle, hankkeelle tai henkilölle. Vuoden 2022 AVOin kaupunkiympäristö -tunnustus myönnettiin YIT:n, Jykian ja Arkkitehtipalvelun yhteistyöhankkeelle Kankaan Arkille. Voittaja julkistettiin torstaina 3.11. Rakennusalan vuosittaisessa yhteistyöfoorumissa Jyväskylän kaupungintalolla. 

– Julkisivujen materiaalit ja rakennuksen lennokas muoto ilahduttaa ja jää mieleen, perustelee kaupunginarkkitehti Leila Strömberg tunnustuksen saajaa tiedotteessa.

Kankaan Arkin pääsuunnittelija Jan Niukkanen on todella otettu tiimin saamasta tunnustuksesta.

– Pidän AVOin kaupunkiympäristö palkintoa arvokkaimpana huomionosoituksena, jonka rakentamisesta voi Jyväskylässä saada. Olin siis todella iloisesti yllättänyt siitä, että se sattui omalle kohdalle, Niukkanen kertoo. 

Kankaan Arkki tarjoaa muuntojoustavia toimitiloja, jotka mukautuvat kaiken kokoisille yrityksille ja heidän tarpeilleen. Vanhan paperitehtaan kylkeen rakennettu Kankaan Arkki kunnioittaa persoonallisella arkkitehtuurillaan vanhan tehtaan upeaa miljöötä kestävän kehityksen periaatteita unohtamatta. 

Arkkitehtipalvelulta hankkeen suunnittelutiimiin kuuluivat Jan Niukkasen lisäksi Antero Vähäniitty, Barry Smyth, visualisoija Anssi Karppinen ja sisustussuunnittelijat Hanne-Maria Hautala sekä Laura Saarela. 

 

Me Arkkitehtipalvelulla emme suunnittele vain asiakkaillemme, vaan heidän kanssaan. Tutustu Arkkitehtipalvelun palveluihin ja referenssikohteisiimme laajemmin täällä!