visualisointi

visualisointi puhaltaa suunnitelman eloon

Visualisoinnit, virtuaalisovellukset ja animaatiot herättävät hankkeesi eloon kauan ennen sen valmistumista. Toteutamme visualisointiratkaisuja, jotka vastaavat markkinoinnin ja myynnin tarpeisiisi, mobiilisovelluksista virtuaalitodellisuuden kokemuksiin asti.

Visualisoija, VR-sisällöntuottaja

Anssi Karppinen

Ota yhteyttä

luonnosvaiheen pikavisualisoinnit

Pikavisualisointi varmistaa, että suunnittelutyön alkaessa osapuolet lähtevät samalta viivalta.

 

havainnekuvat rakennuslupaa varten

Havainnekuvat tarjoavat kattavan ja selkeän käsityksen suunnitelmasta yksityiskohtia myöten.

korkealaatuiset visualisoinnit markkinointiin

Markkinoinnin visualisoinnit informoivat ja luovat mielikuvia valmistuvasta alueesta tai rakennuksesta.

rakennamme yhteistä ymmärrystä

Arkkitehtipalvelun visualisoijat ovat kuvantekemisen ammattilaisia, joiden monipuolinen osaaminen ja kokemus muuttavat vielä näkymättömän arkkitehtuurin ja rakentamisen näkyviksi suunnitelmiksi. Tiimin käsistä valmistuvat taidokkaat still-kuvat ja laadukkaat videot, joilla tuemme hankeryhmän yhteisen ymmärryksen syntymistä. Yleisimmät toteuttamamme kuvatyypit ovat rakennusten maantasokuvat, sisävisualisoinnit ja ilmakuvat.

Sinun tarpeesi ja toiveesi määrittelevät lopputulosta. Ymmärrämme hankkeesi kaupalliset tavoitteet ja löydämme sitä tukevan, optimaalisen ratkaisun.  Selvitämme ja koordinoimme visualisoinnissa tarvittavat tiedot ja aineistot, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tarkka. Toteutamme visualisointeja erilaisilla tyyleillä, sinun tarpeitasi kuunnellen.