asuntosuunnittelu

olosuhteita hyvälle elämälle

Suunnittelemme vuosittain tuhansia koteja, mutta silti meille jokainen niistä on ainutlaatuinen. Olemme pitkäaikainen kumppanisi asuntosuunnittelussa.

kysy minulta lisää

Toimistopäällikkö, pääsuunnittelija, arkkitehti

Jan Niukkanen

Ota yhteyttä

kestävämpiä kokonaisuuksia

Hanke- ja konseptisuunnittelu, aluesuunnittelu sekä kaavamuutossuunnittelu liittyvät kaikki asuntosuunnittelumme prosesseihin ja osaamiseen.

vain parasta suunnittelua

Suunnittelemme tehokkaita ratkaisuja erilaisiin asuntotyyppeihin, -tuotteisiin ja -palveluihin joka päivä.

menestystä asiakkaiden kanssa

Haastamme ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme osallistumalla yleisiin-, tontinluovutus- ja KVR-kilpailuihin – asiakkaan eduksi.

arkkitehtipalvelu on ainutlaatuisten kotien asiantuntija

Me haluamme rakentaa sinulle parempaa, kestävämpää ja toimivampaa ympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Siksi meille on tärkeää ymmärtää tarpeesi ja tavoitteesi perinpohjaisesti. Oli kyseessä sitten tuettu asuminen, palveluasuminen, opiskelija-asuminen, senioriasuminen tai hybridirakennukset, me luomme olosuhteet hyvälle elämälle.

Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja työkalujamme laadun takaamiseksi. Arkkitehtuurin laatu on meille sydämen asia, sillä suunnittelijoina kannamme vastuuta rakennetun ympäristömme kestävyydestä, kauneudesta ja käyttökelpoisuudesta. Virheettömyys, sovituissa aikatauluissa pysyminen sekä kaikkien suunnitteluhankkeiden menestyksekäs hoitaminen ovat aina tekemisemme ytimessä.

Merkittävät muutokset asumisen, työskentelyn ja vapaa-ajan järjestelyissä vaativat erityisesti asuntosuunnittelun tavoitteiden, suunnitelmien ja prosessien jatkuvaa haastamista. Siihen tarjoamme osaamisemme ja kokemuksemme lisäksi myös omaa palvelumuotoilun ja tilakonseptoinnin asiantuntijuuttamme sekä kestävän kehityksen työkalujamme.