meille töihin

töitä ja tilaa sinulle

Etsimme suunnittelijoita ja arkkitehteja, jotka jakavat kanssamme yhteisen tahtotilan: halun edistää monimuotoista arkkitehtisuunnittelua ja yhteistyötä yhdessä Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista – tila ja kohtaaminen kerrallaan. Jätämme jälkemme suomalaiseen elämänlaatuun ja arkkitehtuuriin aina Helsingistä pohjoiseen Suomeen. Kasvua vauhdittaaksemme etsimme nyt uusia osaajia toteuttamaan vaativia hankkeita ympäri Suomen.

TILAA ONNISTUA

me annamme tilaa onnistumiselle ja ammatilliselle kasvulle

Antamalla vapautta rohkeille visioille ja vastuuta toteutukselle syntyy yhteisen onnistumisen tiloja, joissa jokaisen on helppo olla luova. Meillä jokaisen kädenjälki, visio ja nimi näkyvät asiakkaidemme rinnalla. Moniammatillisen tiimin ja laajan hanketarjonnan ansiosta jokaisella on mahdollisuus erikoistua ja kehittyä suunnittelijana jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä.

Toimiva projektinjohto ja asiakasyhteistyö ovat ehdottomia vahvuuksiamme. Laaja suunnitteluosaaminen, asiakkaan rinnalla kulkeminen ja digitaalisten työkalujen hyödyntäminen avaavat meille jatkuvasti uusia vaativia hankkeita ympäri Suomen. Tiimissämme on aina tilaa yksilölliselle osaamiselle. Olit sitten kokenut pääsuunnittelija tai uran alkuvaiheessa oleva arkkitehtiopiskelija, tutustu yhteistyömahdollisuuksiin ja avoimiin paikkoihimme.

Evästeasetukset estävät videon toistamisen. Ole hyvä ja hyväksy markkinoinnin evästeet katsoaksesi videon.

arkkitehtipalvelu luo yhdessä onnistumisen tiloja

Uskomme, että pystymme ruokkimaan arkkitehtuurin arvostusta latistamatta sitä pelkäksi liiketoiminnaksi. Meillä arkkitehtisuunnittelualaa kehitetään arkkitehtien ehdoilla. Emme suunnittele vain asiakkaillemme, vaan me suunnittelemme heidän kanssaan. Olemme vastuullisia pitämällä lupauksemme, tekemällä oikein ja olemalla vilpittömän rehellisiä. Sitoudumme työskentelemään hyvän rakennetun ympäristön edistämiseksi läpinäkyvyydestä ja palveluhenkisyydestä tinkimättä.

“Pysymme arkkitehtien omistamana myös tulevaisuudessa”

Kotimaiselle arkkitehtuurille on avautunut uusi kehityssuunta – Arkkitehtipalvelu Oy ui vastavirtaan ja pitää alan kehityksen arkkitehtien käsissä.

arvolähtöinen Arkkitehtipalvelu

Me kutsumme mukaamme niitä arkkitehteja ja yhteisöjä, jotka ajattelevat kanssamme samoin: työllä ja työyhteisöllä tulee olla pintaa syvempi merkitys.

katse tulevaisuudessa

Uskomme, että arkkitehtitoimisto voi kehittyä ja viedä alaa eteenpäin itsenäisenä toimijana. Me tarjoamme arkkitehdeille urapolun uran ensiviivasta omistajuuteen saakka!

hyvinvointia kaikille

Koska yrityksemme on arkkitehtipalvelulaisten omistama, liiketoimintaa viedään eteenpäin rakennetulle ympäristölle ja asiakkaalle tuotettavan arvon kautta – yhteiskunnan ja työyhteisön hyvinvointia unohtamatta.

TILAA YKSILÖLLISYYDELLE

tule osaksi positiivisen työilmapiirin arkkitehtitoimistoa

Me halusimme rakentaa työyhteisön, jonne olisi mukava tulla jokaisena aamuna ja jossa hommat toimivat myös haastavimpina hetkinä. Uskomme, että panostamalla ihmisen hyvinvointiin syntyy motivaatio ja aito halu sitoutua yhteiseen tekemiseen.

Keskinäinen arvostus, avoin ilmapiiri ja työhyvinvointi ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Poikkeuksellisen positiivinen ja kannustava työyhteisö tukee niin motivaatiota kuin luovuutta. Se saa aikaan aitoa intoa tehdä asiat yhdessä ja entistä paremmin. Panostamme niin työympäristön, työyhteisön kuin työhyvinvoinnin jatkuvaan kehittämiseen monipuolisilla tavoilla. Tule tutustumaan meihin paikan päälle tai jätä viesti, niin keskustellaan lisää toiveistasi.