meille töihin

töitä ja tilaa sinulle

Etsimme suunnittelijoita ja arkkitehteja, jotka jakavat kanssamme yhteisen tahtotilan: halun edistää monimuotoista arkkitehtisuunnittelua ja yhteistyötä yhdessä Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista – tila ja kohtaaminen kerrallaan. Jätämme jälkemme suomalaiseen elämänlaatuun ja arkkitehtuuriin aina Helsingistä pohjoiseen Suomeen. Kasvua vauhdittaaksemme etsimme nyt uusia osaajia toteuttamaan vaativia hankkeita ympäri Suomen.

TILAA ONNISTUA

me annamme tilaa onnistumiselle ja ammatilliselle kasvulle

Antamalla vapautta rohkeille visioille ja vastuuta toteutukselle syntyy yhteisen onnistumisen tiloja, joissa jokaisen on helppo olla luova. Meillä jokaisen kädenjälki, visio ja nimi näkyvät asiakkaidemme rinnalla. Moniammatillisen tiimin ja laajan hanketarjonnan ansiosta jokaisella on mahdollisuus erikoistua ja kehittyä suunnittelijana jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä.

Toimiva projektinjohto ja asiakasyhteistyö ovat ehdottomia vahvuuksiamme. Laaja suunnitteluosaaminen, asiakkaan rinnalla kulkeminen ja digitaalisten työkalujen hyödyntäminen avaavat meille jatkuvasti uusia vaativia hankkeita ympäri Suomen. Tiimissämme on aina tilaa yksilölliselle osaamiselle. Olit sitten kokenut pääsuunnittelija tai uran alkuvaiheessa oleva arkkitehtiopiskelija, tutustu yhteistyömahdollisuuksiin ja avoimiin paikkoihimme.

TILAA YKSILÖLLISYYDELLE

tule osaksi positiivisen työilmapiirin arkkitehtitoimistoa

Me halusimme rakentaa työyhteisön, jonne olisi mukava tulla jokaisena aamuna ja jossa hommat toimivat myös haastavimpina hetkinä. Uskomme, että panostamalla ihmisen hyvinvointiin syntyy motivaatio ja aito halu sitoutua yhteiseen tekemiseen.

Keskinäinen arvostus, avoin ilmapiiri ja työhyvinvointi ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Poikkeuksellisen positiivinen ja kannustava työyhteisö tukee niin motivaatiota kuin luovuutta. Se saa aikaan aitoa intoa tehdä asiat yhdessä ja entistä paremmin. Panostamme niin työympäristön, työyhteisön kuin työhyvinvoinnin jatkuvaan kehittämiseen monipuolisilla tavoilla. Tule tutustumaan meihin paikan päälle tai jätä viesti, niin keskustellaan lisää toiveistasi.

arkkitehtipalvelu luo yhdessä onnistumisen tiloja

Uskomme, että pystymme ruokkimaan arkkitehtuurin arvostusta latistamatta sitä pelkäksi liiketoiminnaksi. Meillä arkkitehtisuunnittelualaa kehitetään arkkitehtien ehdoilla. Emme suunnittele vain asiakkaillemme, vaan me suunnittelemme heidän kanssaan. Olemme vastuullisia pitämällä lupauksemme, tekemällä oikein ja olemalla vilpittömän rehellisiä. Sitoudumme työskentelemään hyvän rakennetun ympäristön edistämiseksi läpinäkyvyydestä ja palveluhenkisyydestä tinkimättä.

arvolähtöinen Arkkitehtipalvelu

Me kutsumme mukaamme niitä arkkitehteja ja yhteisöjä, jotka ajattelevat kanssamme samoin: työllä ja työyhteisöllä tulee olla pintaa syvempi merkitys.

katse tulevaisuudessa

Uskomme, että arkkitehtitoimisto voi kehittyä ja viedä alaa eteenpäin itsenäisenä toimijana. Me tarjoamme arkkitehdeille urapolun uran ensiviivasta omistajuuteen saakka!

hyvinvointia kaikille

Koska yrityksemme on arkkitehtipalvelulaisten omistama, liiketoimintaa viedään eteenpäin rakennetulle ympäristölle ja asiakkaalle tuotettavan arvon kautta – yhteiskunnan ja työyhteisön hyvinvointia unohtamatta.

“Pysymme arkkitehtien omistamana myös tulevaisuudessa”

Kotimaiselle arkkitehtuurille on avautunut uusi kehityssuunta – Arkkitehtipalvelu Oy ui vastavirtaan ja pitää alan kehityksen arkkitehtien käsissä.

pääse mukaan vaikuttaviin hankkeisiin ja osaamisen yhteistyöhön

Emme suunnittele vain asiakkaillemme, me suunnittelemme heidän kanssaan. Osaamisemme laajuus mahdollistaa niin yksilön erikoistumisen, vaativat yhteistyöhankkeet kuin joustavan työn tekemisen ympäri Suomen. Tehtävämme on löytää ratkaisu asiakkaamme visioon ja luoda arkkitehtuuria, joka tuottaa hyvinvointia meille kaikille.

Me kasvamme, koska uskomme arkkitehtisuunnittelun ja yhteistyön jatkuvaan kehittämiseen. Monitahoisen osaamisen ja toimistojen lisäksi meillä on kumppanuuksiin pohjautuvat asiakassuhteet koko Suomen alueella, sekä toimistot Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Tampereella ja Oulussa. Kerromme mielellämme lisää suunnittelemistamme kohteista, tulevista hankkeistamme sekä alihankinta- ja yritysyhteistyöstä.