kokenut arkkitehti – meille töihin

tilaa osaamiselle

Haluatko jättää jälkesi suomalaiseen arkkitehtuuriin, erikoistua pääsuunnittelijana ja päästä tekemään mielenkiintoisia hankkeita? Meidän kanssamme pääset osaksi kunnianhimoista suunnittelutiimiä. Me annamme sinun kädenjälkesi ja nimesi näkyä asiakkaidemme rinnalla, ja uskomme hyvinvoivan työyhteisön voimaan sekä arkkitehtisuunnittelun ja työtapojen jatkuvaan kehittämiseen.

arkkitehtipalvelu luo yhdessä onnistumisen tiloja

Uskomme, että pystymme ruokkimaan arkkitehtuurin arvostusta latistamatta sitä pelkäksi liiketoiminnaksi. Meillä arkkitehtisuunnittelualaa kehitetään arkkitehtien ehdoilla. Emme suunnittele vain asiakkaillemme, vaan me suunnittelemme heidän kanssaan. Olemme vastuullisia pitämällä lupauksemme, tekemällä oikein ja olemalla vilpittömän rehellisiä. Sitoudumme työskentelemään hyvän rakennetun ympäristön edistämiseksi läpinäkyvyydestä ja palveluhenkisyydestä tinkimättä.

TILAA YKSILÖLLISYYDELLE

tule osaksi arkkitehtien omistamaa arkkitehtitoimistoa

Me uskomme, että pystymme ruokkimaan arkkitehtuurin arvostusta latistamatta sitä pelkäksi liiketoiminnaksi. Kun toimisto on arkkitehtien omistama, liiketoimintaa viedään eteenpäin rakennetulle ympäristölle ja asiakkaalle tuotettavan arvon kautta. Samalla tukien sekä yhteiskunnan että työyhteisön hyvinvointia.

Me pidämme alan kehityksen käsissämme ja haluamme tehdä sen kanssasi. Tule tutustumaan paikan päälle tai jätä viesti, niin keskustellaan lisää.

heräsikö kiinnostus?

jätä viestiä niin keskustellaan mahdollisuuksista

hakijan tiedot

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB.