me olemme arkkitehtipalvelu

me olemme arkkitehtipalvelu

Jätämme jälkemme suomalaiseen elämänlaatuun ja arkkitehtuuriin aina Helsingistä Ouluun. Suunnittelemme vuodessa yli 5 000 kerrostalokotia ja lukuisia kouluja, päiväkoteja, liiketiloja sekä peruskorjaus- ja hankesuunnittelukohteita. Kasvua vauhdittaaksemme etsimme nyt uusia osaajia toteuttamaan vaativia hankkeita ympäri Suomen. Tutustu meihin, ja testaa soveltuisitko osaksi tiimiämme.

TARINAMME

arkkitehtipalvelu luo yhdessä onnistumisen tiloja

Alussa oli pieni tila, neljä osakasta ja vahva yhteinen visio. Me halusimme rakentaa työyhteisön, jonne olisi mukava tulla jokaisena aamuna ja jossa hommat toimivat myös haastavimpina hetkinä. Uskoimme, että panostamalla ihmisen hyvinvointiin syntyy motivaatio ja aito halu sitoutua yhteiseen tekemiseen. Tästä tunteesta ja tahtotilasta syntyi Arkkitehtipalvelu. Yhteisö, jossa jokaista ihmistä ja yhteistyökumppania arvostetaan juuri sellaisena kuin he ovat.

Tänään olemme yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista, jossa vallitsee yhä pienen toimiston tunnelma. Emme suunnittele vain asiakkaillemme, vaan heidän kanssaan. Yhteinen visio ohjaa meitä, kun suunnittelupöydällä on ihmisten koteja, oppimis- ja työympäristöjä tai kaupunkien kohtaamispaikkoja. Kauniin, käytettävän ja kestäväksi rakennetun ympäristön luomiseen tarvitaan kykyä kuunnella, kiinnostua ja kysyä. Kumppanuus on keinomme luoda yhteinen onnistumisen tila, jossa innovatiivisuus ja tavoitteellinen yhteistyö saavat jatkuvasti uusia muotoja.

Toimintamme ydin syntyy arkkitehtisuunnittelun ja työtapojen jatkuvasta kehittämisestä. Tahtotilamme on löytää yhteiskunnan ja ympäristön kannalta ainoastaan kestäviä ratkaisuja. Näin teemme tilaa yhdessä onnistumiselle ja hyvinvoivalle huomiselle.

YHTEISET ARVOMME

asiakkaan kanssa kulkeminen

Menestymme asiakkaidemme menestyksen kautta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja lisäämme näin omaa ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista. Ylitämme asiakkaidemme odotukset ja tuotamme kestäviä suunnitteluratkaisuja.

hyvinvoiva työyhteisö

Ymmärrämme, että henkilöstö on tärkein voimavaramme. Sitoudumme työyhteisönä panostamaan siihen, että meillä jokaisella on hyvä työpaikka. Annamme vastuuta ja luotamme toisiimme. Annamme ja otamme vastaan apua.

vilpittömästi vastuullinen

Olemme vastuullisia olemalla vilpittömän rehellisiä, pitämällä lupauksemme ja tekemällä oikein. Sitoudumme työskentelemään hyvän rakennetun ympäristön edistämiseksi läpinäkyvällä ja palveluhenkisellä asenteella.

MERKITYKSEMME

tilaa hyvinvoivalle huomiselle!

teemme maailmasta paremman – tila ja kohtaaminen kerrallaan

Työskentelemme käytettävän, kestävän ja kauniin rakennetun ympäristön edistämiseksi. Tehtävämme on oivaltaa ratkaisu asiakkaamme visioon ja luoda arkkitehtuuria, joka tuottaa hyvinvointia meille kaikille.