arkkitehtikumppani

tilaa yhteistyölle

Haluatko jättää jälkesi suomalaiseen arkkitehtuuriin, päästä tekemään inspiroivia hankkeita ja samalla säilyttää vapautesi? Me olemme Suomen suurin arkkitehtitoimisto, jolla on pienen toimiston sydän. Annamme vapautta rohkeille näkemyksille, jaamme osaamisemme sekä verkostomme — työskentelemme yhdessä. Me annamme sinun kädenjälkesi ja nimesi näkyä asiakkaidemme rinnalla.

arkkitehtipalvelu luo yhdessä onnistumisen tiloja

Uskomme, että pystymme ruokkimaan arkkitehtuurin arvostusta latistamatta sitä pelkäksi liiketoiminnaksi. Meillä arkkitehtisuunnittelualaa kehitetään arkkitehtien ehdoilla. Emme suunnittele vain asiakkaillemme, vaan me suunnittelemme heidän kanssaan. Olemme vastuullisia pitämällä lupauksemme, tekemällä oikein ja olemalla vilpittömän rehellisiä. Sitoudumme työskentelemään hyvän rakennetun ympäristön edistämiseksi läpinäkyvyydestä ja palveluhenkisyydestä tinkimättä.

tule mukaan vaikuttaviin hankkeisiin ja osaamisen yhteistyöhön

Emme suunnittele vain asiakkaillemme, me suunnittelemme heidän kanssaan. Osaamisemme laajuus mahdollistaa niin yksilön erikoistumisen, vaativat yhteistyöhankkeet kuin joustavan työn tekemisen ympäri Suomen. Tehtävämme on löytää ratkaisu asiakkaamme visioon ja luoda arkkitehtuuria, joka tuottaa hyvinvointia meille kaikille.

Me kasvamme, koska uskomme arkkitehtisuunnittelun ja yhteistyön jatkuvaan kehittämiseen. Monitahoisen osaamisen ja toimistojen lisäksi meillä on kumppanuuksiin pohjautuvat asiakassuhteet koko Suomen alueella, sekä toimistot Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Tampereella ja Oulussa. Kerromme mielellämme lisää suunnittelemistamme kohteista, tulevista hankkeistamme sekä alihankinta- ja yritysyhteistyöstä.