aloittava arkkitehti – meille töihin

tilaa kehittymiselle

Haluatko jättää jälkesi suomalaiseen arkkitehtuuriin ja kehittyä suunnittelijana motivoivassa työyhteisössä? Meidän kanssamme pääset osaksi kehittyvää suunnittelutiimiä. Pääset suunnittelemaan merkityksellisiä tiloja yhdessä kokeneiden arkkitehtiemme kanssa. Me annamme sinun kädenjälkesi ja nimesi näkyä asiakkaidemme rinnalla, ja uskomme hyvinvoivan työyhteisön voimaan sekä arkkitehtisuunnittelun ja työtapojen jatkuvaan kehittämiseen.

arkkitehtipalvelu luo yhdessä onnistumisen tiloja

Uskomme, että pystymme ruokkimaan arkkitehtuurin arvostusta latistamatta sitä pelkäksi liiketoiminnaksi. Meillä arkkitehtisuunnittelualaa kehitetään arkkitehtien ehdoilla. Emme suunnittele vain asiakkaillemme, vaan me suunnittelemme heidän kanssaan. Olemme vastuullisia pitämällä lupauksemme, tekemällä oikein ja olemalla vilpittömän rehellisiä. Sitoudumme työskentelemään hyvän rakennetun ympäristön edistämiseksi läpinäkyvyydestä ja palveluhenkisyydestä tinkimättä.

TILAA YKSILÖLLISYYDELLE

tule osaksi positiivisen työilmapiirin arkkitehtitoimistoa

Me halusimme rakentaa työyhteisön, jonne olisi mukava tulla jokaisena aamuna ja jossa hommat toimivat myös haastavimpina hetkinä. Uskomme, että panostamalla ihmisen hyvinvointiin syntyy motivaatio ja aito halu sitoutua yhteiseen tekemiseen.

Keskinäinen arvostus, avoin ilmapiiri ja työhyvinvointi ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Poikkeuksellisen positiivinen ja kannustava työyhteisö tukee niin motivaatiota kuin luovuutta. Se saa aikaan aitoa intoa tehdä asiat yhdessä ja entistä paremmin. Panostamme niin työympäristön, työyhteisön kuin työhyvinvoinnin jatkuvaan kehittämiseen monipuolisilla tavoilla. Tule tutustumaan meihin paikan päälle tai jätä viesti, niin keskustellaan lisää toiveistasi.

heräsikö kiinnostus?

jätä viestiä niin keskustellaan mahdollisuuksista

hakijan tiedot

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB.