julkiset tilat ja koulut

yhteisöllisyyden sydän

Julkiset rakennukset ovat merkittävä osa kansallista varallisuutta ja hyvinvointia – me suunnittelemme niitä sen mukaisesti.

kysy minulta lisää

Perustajaosakas, hallituksen puheenjohtaja, arkkitehti SAFA

Tero Wéman

Ota yhteyttä

asiantuntijapalveluita hankkeen jokaisessa vaiheessa

Ymmärrämme syvällisesti julkisen rakentamisen erityispiirteet, julkiset kilpailutukset ja käyttäjien tarpeet.

korkealaatuista ja toimivaa tilasuunnittelua ja arkkitehtuuria

Laadukkaaseen arkkitehtuuriin kuuluu korkeatasoinen käytettävyys. Huolehdimme elinkaaren ja ympäristön kannalta kestävistä ratkaisuista.

voittavia tiloja

Olemme voittava kumppani. Tarjoamme aina kilpailullisiin menettelyihin parhaan mahdollisen tiimin. Me voitamme yhdessä asiakkaan kanssa.

tarvelähtöistä, mutkatonta yhteistyötä

Tilan käyttäjät ja rakennuttajat ovat tilatarpeen ja toiminnan asiantuntijoita ja me tarjoamme niihin oivaltavat ratkaisut. Olemme yksi Suomen suurimmista julkisten palvelurakennusten suunnittelijoista. Palveluvalikoimamme kattaa kaikki erilaiset palvelurakennukset ja niiden hankemuodot tarveselvityksistä ja hankesuunnittelusta toteutussuunnitteluun, kestävään kehitykseen ja elinkaarinäkökulmaan. Erityisosaamistamme ovat koulut, päiväkodit, hallinnon työympäristöt, hoivatilat, kirjastot ja liikunnan tilat.

Suunnittelumme lähtee aina asiakkaan tarpeiden ymmärryksestä ja mutkattomasta yhteistyöstä. Suunnittelemme julkiset rakennukset vastuullisesti huomioiden tilankäytön tehokkuuden, monikäyttöisyyden ja kustannukset elinkaaressa. Meillä on tarjottavana laaja kokemus myös puurakentamisesta ja erilaisista hybridirakenneratkaisuista.

Laadukas suunnitteluratkaisu sekä laadukkaasti hoidettu pääsuunnittelu, projektinhallinta ja prosessinhallinta ovat meille kunnia-asia. Meiltä saat monipuolisesti hanketta tukevat palvelut, kuten sisustus- ja pihasuunnittelun, tietomallikoordinoinnin, visualisoinnit, virtuaalitilamallit ja kestävän kehityksen palvelut.